deviantART

deviantART

's Werelds grootste sociale netwerk voor artiesten en kunstliefhebbers

VOOR

  • Immense collectie
  • Veel categorieën

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Op deviantART vind je een schat aan digitale kunstwerken. De website is een verzamelplaats voor artiesten, fotografen en kunst-enthousiastelingen uit de hele wereld. De kunst -want zo mag het gerust heten- is te verkrijgen in digitale vorm maar ook op T-Shirts, posters en andere waren. Met een collectie van meer dan 80 miljoen werken zijn een hoop huiskamers, computers en schooltassen te versieren.

Voor zelfstandige artiesten is deviantART een uitstekende plek om werk te exposeren. Digitale tekenaars uploaden werk uit onder andere Illustrator (veelal 'Vector Art') en Photoshop, met heldere beschrijvingen over de werkwijze. Een disclaimer vertelt de bezoekers of ze de werken mogen gebruiken of niet. Artiesten schrijven zich in op de website en maken een profiel aan, zodat ze na verloop van tijd een oeuvre opbouwen, met de erkenning die ze verdienen.

De toepassing van deze virtueel-kunstzinnige symbiose gaat echter verder. Met zoveel leden zijn kunstenaars van elke tak vertegenwoordigd. Je vind op deviantART ook talloze 'mods', ofwel aanpassingen voor je besturingssysteem. Denk hierbij aan nieuwe knopjes en taakbalken voor Windows XP, alsmede aanpassingen aan het uiterlijk van Windows 7. Wallpapers zijn leuk en aardig -je vind er een hoop op deviantART- maar het aantal pictogrammen en nieuwe designs voor je pc is overweldigend.

Heb je zin om je pc te pimpen of ben je een artiest op zoek naar expositieruimte dan zit je goed bij deviantART. Het aanbod van digitale kunst is indrukwekkend en de mogelijkheden om je werk te tonen zijn onbegrensd. Dankzij deviantART krijgt (digitale) kunst een flinke steun in de rug en zijn onze computers verzekerd van mooie pictogrammen en strakke designs.

Meeste downloads Sociaal netwerken voor web-apps

Meer
deviantART

Naar de site

deviantART

Beoordelingen about deviantART

Promotie×
HD 13 Minutes | Contacto | Gary Oldman