Crazy Penguin Catapult

Crazy Penguin Catapult Web

Slingerende pinguïns resulteren in ongecompliceerde pret

VOOR

  • Originele opzet
  • Gemakkelijke besturing

TEGEN

  • Beetje eentonig

Goed
7

Crazy Penguin Catapult is een lollig spel waarin je pinguïns lanceert met een katapult. Het spel bestaat uit 2 rondes met grofweg laden en lossen.

In Crazy Penguin Catapult lanceer je pinguins in de richting van nietsvermoedende ijsberen. Een niveau bestaat uit 2 rondes: een inlaadronde en een vuurronde. In de eerste ronde laad je de pinguïns in je katapult, door op het juiste moment op de linkermuisknop of de spatiebalk te drukken. In de tweede ronde moet je dezelfde knop indrukken, waarna de pinguïn naar beneden schiet.

De game draait dus vooral om vingervlugheid. Raak je in ronde 1 te weinig pinguïns dan krijg je dus minder kansen om ijsberen te raken (elke gelanceerde pinguïn is een extra schot). Wat je presteert in de eerste ronde, werkt door in de rest van het spel. Tik je te laat met je muis (of de spatiebalk) op het scherm dan is dit geen ramp. Duikende pinguïns in Crazy Penguin Catapult stuiteren kwiek verder als ze de grond raken. Zo pak je nog net even de dichtstbijzijnde ijsbeer mee.

Crazy Penguin Catapult biedt leuk tijdverdrijf maar gaat niet reuze diep. Het spel leent elementen van Lemmings en Worms maar is het grafisch nét niet. Er zijn tegenwoordig prachtige webgames beschikbaar, de graphics in Crazy Penguin Catapult ogen gedateerd. Toch dood je menig uurtje met de lollige game omdat deze best verslavend is.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
Crazy Penguin Catapult

Naar de site

Crazy Penguin Catapult Web

Beoordelingen about Crazy Penguin Catapult

Promotie×
HD Seven Swords | Our House | Die Truck-Jäger