Cordy

Cordy (Chrome)

Prachtig platformspel dat je speelt vanuit de browser

VOOR

  • Prachtige graphics
  • Leuke combinatie puzzel en actie

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Cordy is een gratis platformspel voor Android-telefoons. De game is gratis en ziet er echt fantastisch uit. Je bestuurt een schattige robot in een 3D-wereld, terwijl je energie oppikt en puzzels oplost.

Wat meteen opvalt aan Cordy, zijn de kleurrijke beelden en de mix tussen 2D- en 3D-beelden. Je bekijkt Cordy van de zijkant, maar het perspectief verandert dikwijls. Zo draait de camera midden in de levels waardoor je alles uit de mooie wereld voor de kijkers krijgt. Dat is ook wel nodig, want er zitten veel puzzels in het spel die aandacht vereisen. Je zoekt bijvoorbeeld ronde kogels om op (zware) knoppen te leggen, zodat een obstakel verdwijnt of een deur opent.

Zoals bij alle platformspellen moet je in Cordy veel rennen en springen. Aan de linkerkant van het scherm tref je knoppen voor bewegen en rechts een knop voor springen. Ook verschijnt er dikwijls een contextgerelateerde actieknop op het scherm, die je gebruikt voor het slepen van objecten.

Cordy combineert snelle platformactie met slimme puzzels. De game is leuk voor jong en oud en ziet er prima uit. Wij zijn met de gratis game nog wel even zoet.

Cordy

Naar de site

Cordy (Chrome)

Beoordelingen about Cordy

Promotie×
2pcs H7 3030 21LED Bulbs Car Fog Waterproof Turn Signal Reverse Brake Light GU | Heathers – HD – DUB/LEG Online | Final Fantasy VII: On the Way to a Smile