Convert Direct

Convert Direct

Gratis YouTube-video's downloaden en converteren

VOOR

  • Geen

TEGEN

  • De service werkt (momenteel) niet

Hemeltjelief: klik gauw de andere kant op!
1

Convert Direct is een gratis webapplicatie waarmee je YouTube-filmpjes downloadt door slechts een URL (weblink) in te vullen. De service haalt video's niet alleen op in het flv-formaat (flash): met de online converter zet je ze ook om naar formaten die passen bij onder andere je iPod, PSP en mobieltje.

In theorie is Convert Direct een mooi concept. Op de thuispagina plak je bovenaan de link van een YouTube-video in de hiervoor bestemde box. Net daaronder kies je tussen 2 tabjes. Met de ene download je het filmpje direct als flash-bestand; met de andere converteer je de beelden en geef je een e-mailadres waar Convert Direct een downloadlink naartoe stuurt. De genoemde uitvoerformaten zijn niet de minste: avi, mp3, mp4, 3gp, mov, mpeg, en nog meer.

Helaas kan het niet altijd feest zijn; tenminste, niet met Convert Direct! Op het moment van testen werkt zowel het rechtstreeks downloaden als het converteren niet, met Internet Explorer noch Firefox noch Chrome. Hierbij vertelt Convert Direct je onterecht dat de YouTube-URL ongeldig is.

De praktijk blijkt soms moeilijker dan de theorie, zo ook voor Convert Direct. Wanneer de service met succes YouTube-filmpjes downloadt en converteert, dan lees je dat hier meteen. Ondertussen kan het feest tóch beginnen: concurrent online-ConVert doet alles wat Convert Direct claimt te doen, plus nog véél meer!

Meeste downloads Video voor web-apps

Meer
Convert Direct

Naar de site

Convert Direct

Beoordelingen about Convert Direct

Promotie×
Generic Power Bank - 20,000 mAh - Super Slim Design With Polymer Battery - Rose Gold KSh 1,749 (14) Buy now | Android TV Boxes & Accessories | Accessing Oracle...