Clarence's Big Chance

Clarence's Big Chance

Help de schlemiel met zijn date

VOOR

  • Zeer uitgebreid
  • Geen installatie vereist
  • Sla je spel op

TEGEN

  • Wij hebben ze niet gevonden

Excellent
9

Clarence's Big Chance is een gratis platformspel dat je speelt vanuit je webbrowser. Clarence heeft een afspraakje met een meisje en is erg zenuwachtig. Het is jouw taak om er voor te zorgen dat alles goed komt.

Clarence ligt niet zo lekker bij de dames en dit is dan ook de eerste keer dat hij een date heeft geregeld. In Clarence's Big Chance moet je eerst op zoek naar schone kleren en tandpasta. Onderweg kom je allerlei obstakels tegen waaronder rondspringende katten en je moeder die met pannen gooit. Af en toe kom je een computer tegen en deze geeft je meer informatie over je date, zodat je het niet verpest.

Clarence's Big Chance is een zeer uitgebreide game. Helemaal als je bedenkt dat het allemaal vanuit je browser plaatsvindt. Wil je dit spel in zijn geheel uitspelen, dan ben je wel een aantal uren zoet. Dit maakt Clarence's Big Chance een vrij unieke game. Gelukkig heb je 3 'slots' waarin je jouw progressie opslaat, zodat je niet telkens overnieuw hoeft te beginnen.

Clarence's Big Chance is een vermakelijk platformspel waarin je een slungel helpt om zijn droomdate succesvol te laten verlopen. Dit is niet makkelijk en daarom is dit een flinke game waar je vele uren spelplezier aan zult beleven.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
Clarence's Big Chance

Naar de site

Clarence's Big Chance

Beoordelingen about Clarence's Big Chance

Promotie×
The 15:17 to Paris | Benefits of Effective Listening | 30ml UR SUGAR Schnelle Poly Building Gel UV Builder False Nagel Tipps Clip Stift