Citrix Receiver

Citrix Receiver voor Windows

Een softwaretoepassing voor toegang tot virtuele Windows-applicaties en desktops

Citrix Receiver is een softwaretoepassing waarmee u toegang krijgt tot virtuele Windows-toepassingen en desktops, op voorwaarde dat uw bedrijf Citrix-servers gebruikt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Zowel desktop- als app-versie beschikbaar
  • Gratis dienst
  • Soepele en weinig opvallende vertraging

TEGEN

  • Ervaring kan variëren met platforms
  • Het opmaken van documenttekst op afstand kan moeilijk zijn

Citrix Receiver is een softwaretoepassing waarmee u toegang krijgt tot virtuele Windows-toepassingen en desktops, op voorwaarde dat uw bedrijf Citrix-servers gebruikt.

Windows Desktop Access

Citrix Receiver presenteert gebruikers de Windows-desktopomgeving van hun kantoor virtueel op elk platform, inclusief pc, Mac, Unix en Linux. De aangeboden toegang is ook naadloos en soepel. U kunt bijvoorbeeld het scherm vegen, slepen of knijpen en gemakkelijk alles op het bureaublad benaderen. Alles functioneert zoals verwacht. Als u bijvoorbeeld de Word-app op uw iPad gebruikt, kunt u aanraakbewegingen gebruiken, zoals twee-vingers zoomen, met drie vingers tikken om het beeld automatisch aan te passen. En nadat u het scherm hebt omgedraaid, wordt het formaat van het programma automatisch aangepast.

Kies en pak

Nadat u bent verbonden met de server, kunt u de apps selecteren die u wilt ondersteunen. U kunt kiezen uit Excel, Word, Internet Explorer en Adobe Acrobat en ook enkele tekentoepassingen. De mobiele app-versie werkt vergelijkbaar met de desktopversie van Citrix Receiver. In feite bevat het ook de voordelige eigenschappen van het platform waarop het draait.

Meeste downloads Utilities & Tools voor windows

Citrix Receiver

Download

Citrix Receiver varies-with-device

Beoordelingen about Citrix Receiver

Promotie×
Marte (2016) - Temporada 2 Cap..HDTV | Ausfahrt.tv | The Last Empress Episode 13 14