Chicken Jockey

Chicken Jockey

Geld verdienen met kippengevechten

VOOR

  • Grappig en schattig
  • Train je eigen kip

TEGEN

  • Geluk een grote factor

Goed
7

Chicken Jockey is een gratis spel waarin je kippen traint die het tegen elkaar opnemen in een 1-op-1-gevecht of een spannende race. Winnen jouw gevederde vrienden, dan krijg jij geld waarmee je meer vogels of fitnessapparatuur koopt. Zo bouw je in Chicken Jockey langzaam een carrière op als kippenkoning.

Je begint in Chicken Jockey met 100 dollar. Dit is niet genoeg om een kip te kopen dus je zult eerst moeten wedden op een race of een gevecht. Heb je eenmaal genoeg geld op zak, dan ga je jouw eigen hok vullen. Kies zorgvuldig welke kip je koopt; houd hierbij rekening met de doeleinden je in gedachten hebt voor je huisdier. Zodra je een flink aantal beesten hebt, laat je ze ook onderling topkippen kweken. Door ze goed af te trainen zijn ze klaar voor de strijd tegen dat andere gebraad.

Heb je de allersterkste kip met een hoog agressiegehalte, dan wil het nog steeds gebeuren dat je het gevecht verliest. Geluk lijkt helaas een belangrijke factor in Chicken Jockey.

Chicken Jockey is een vermakelijk spel waarin je kippen traint om te laten vechten of racen. Gelukkig zijn er geen dieren omgekomen tijdens het maken van deze game dus jij laat zonder gewetensbezwaren deze beesten tegen elkaar vechten.

Meeste downloads Strategiespellen voor web-apps

Meer
Chicken Jockey

Naar de site

Chicken Jockey

Beoordelingen about Chicken Jockey

Promotie×
SQL Server2000 part1 | Koihime Musou | Sony Cmt-sbt100 Bluetooth Hi-fi 50w Home Audio Speaker System Nfc Cd Player