Canabalt

Canabalt

Razendsnel actiespel met opzwepende soundtrack

VOOR

  • Origineel concept
  • Goede muziek
  • Fijne retro-graphics

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Canabalt is een razendsnelle en populaire internetgame. In het spel bestuur je een rennende onbekende man, met één belangrijk doel: op de benen blijven staan! Het spel is kosteloos op internet te spelen; je speelt het echter overal met de draagbare versie.

In Canabalt bestuur je een rennend personage, dat steeds sneller gaat en bovendien een aantal obstakels voor de benen krijgt geworpen. Je rent onder andere door kantoren, knalt dwars door ramen en dient over talloze daken te springen. Op de achtergrond zien we iets dat op een invasie lijkt: robots in de verte doemen op terwijl rookpluimen de stad plaveien met duisternis. Deze grimmige vertoning gaat gepaard met opzwepende muziek, wat de zintuigen prettig prikkelt.

Canabalt speel je niet alleen op de officiële website maar ook op de persoonlijke site van 'Adam Atomic', één van de makers van de game. Hier speel je Canabalt in hogere resolutie.

Op Canabalt is helemaal niets aan te merken. Gaat het voor jou te snel dan ben je simpelweg te langzaam. Deze game draait om behendigheid en op het juiste moment op het juiste knopje te drukken om te springen. Canabalt verveelt zelden en houdt menige speler uren zoet.

Meeste downloads Arcade games voor web-apps

Meer
Canabalt

Naar de site

Canabalt

Beoordelingen about Canabalt

Promotie×
50 shades darker | HD-720pのSEK115原創精品 玉米地3p身材苗條的18歲嫩妹 連體情趣兩根雞巴輪流肏穴 | 1x03 Butterfly