Camtasia for Mac

Camtasia for Mac 2.5.1

Uitstekende suite voor het opnemen en produceren van screencasts

VOOR

  • Uitgebreid maar intuïtief gebruikersmenu
  • Uitstekende videobewerkingsfuncties
  • Uitvoer naar belangrijke formaten
  • Kant-en-klare internetpublicatie

TEGEN

  • Beperkte opties voor audio-invoer
  • Minder effecten dan in Windows-versie

Excellent
9

Met de probeerversie van Camtasia for Mac creëer je eenvoudig professionele screencasts, oftewel filmpjes van de gebeurtenissen op je computerscherm. De uitgebreide suite bevat gebruiksvriendelijke functies voor beeld- en geluidsopname, het toevoegen van effecten en het produceren en publiceren van de video's.

Camtasia for Mac ziet er op het 1e gezicht overweldigend uit, maar mede dankzij een inleidende tutorial (les) voel je je al snel thuis in de intuïtieve gebruikersinterface. Camtasia for Mac's menu bestaat uit 3 delen: rechtsboven vind je een videospeler met het voorlopige resultaat en linksboven een paneel voor het toevoegen van media. Onderaan staan 'kanalen' voor het bewerken van deze elementen, of het nu video, (ingesproken) audio, foto's of tekstballonnetjes zijn.

Om de actie op je bureaublad op te nemen, gebruik je een soepele tool voor het instellen van het vast-te-leggen gebied. Eenmaal klaar, stuurt Camtasia for Mac de rauwe opname als 'project' naar de bewerkingsomgeving. Na jouw magic touch te hebben toegepast, produceer je met behulp van presets (kant-en-klare instellingen) het eindresultaat. Camtasia for Mac voert uit voor onder andere publicatie op YouTube of blogs en gebruik op iPhone, iPod of dvd.

Collega's instrueren via het internet, iemand een computerprogramma uitleggen of game-recensies maken voor YouTube... er zijn wel duizenden redenen waarom mensen screencasts produceren. Met Camtasia for Mac zet je een professioneel resultaat neer en daar hoef je echt geen gevorderde voor te zijn!

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
Camtasia for Mac

Download

Camtasia for Mac 2.5.1

Beoordelingen about Camtasia for Mac

Promotie×
samsung galaxy s7 | HasnisWorld | or Learn More