bPhone

bPhone Tema

iPhone-look voor je BlackBerry

VOOR

  • Prima reproductie van iPhone-stijl
  • Goede hulppagina op website maker

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Excellent
9

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de Thema's categorie voor alternatieve applicaties.

Met het gratis bPhone theme (thema) laat je jouw BlackBerry telefoon eruit laat zien als een iPhone. Zo behoudt je de functionaliteit die je gewend bent, maar maak je het toestel wel een stuk aantrekkelijker.

Je kan kibbelen over de effectiviteit van BlackBerries vergeleken met iPhones, maar er valt weinig te discussiëren over het design: de menu's en pictogrammen van het iOS-besturingssysteem voor iPhone zijn fraaier én duidelijker. Met het bPhone theme zet je alle pictogrammen van je BlackBerry om naar iPhone-varianten en krijgen de menu's de grijszwarte look van de iPhone.

Het bPhone theme is compatibel met veel BlackBerry-modellen, waaronder de Bold, Pearl, Curve en de 8800 & 8700 series. Je toestel heeft wel minimaal BlackBerry OS 4.2.1 nodig als besturingssysteem. Op de site van de maker vind je verdere details over bPhone, alsmede antwoorden op veelgestelde vragen en hulp bij de installatie.

Ben je jaloers op de menu's van de iPhone? Het bPhone theme slaagt erin jouw BlackBerry mooier en overzichtelijker te maken.

Meeste downloads Thema's voor blackberry

Meer

Beoordelingen about bPhone

Promotie×
or Learn More | Blackwood | Hirohide Yakumaru