BeGone

BeGone

Online shooter die je speelt vanuit je browser

VOOR

  • Prachtige beelden
  • Altijd spelers beschikbaar
  • Geen installatie

TEGEN

  • Torenhoge systeemeisen

Goed
7

BeGone is een first person shooter, die je speelt vanuit je browser. De game maakt gebruik van de Unity Web Player: animatiesoftware die garant staat voor prachtige beelden. Het gratis spel ziet er dan ook indrukwekkend uit.

Verhaallijnen laten we achterwege bij BeGone, want dit gaat puur om rennen en schieten. Bij aanvang kies je een team en speel je met maximaal 12 mensen op één kaart. De opkomst op de servers is vrij hoog en er is dus altijd een team beschikbaar. Je verschijnt op een veilige positie van de kaart, met als doel de tegenstanders op te zoeken en uit te schakelen. Dat laatste levert geld op, waar je nieuwe (betere) wapens voor koopt.

BeGone ziet er goed uit voor een browsergame maar dit eist z'n tol: je hebt een zware computer nodig om het spel op acceptabele wijze te spelen. Helaas is de Unity Web Player niet in te stellen op minder mooie beelden en ben je verplicht BeGone in al haar glorie te aanschouwen. Het geluid in de game beperkt zich overigens tot serene omgevingsklanken, die op de therapeutische windgeluiden na niet zo interessant blijken.

BeGone is toekomstmuziek voor 'cloud based gaming', ofwel het spelen van games zonder installatie, op 't net. Ondanks torenhoge systeemeisen raden we BeGone zeker aan voor liefhebbers van het genre.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
BeGone

Naar de site

BeGone

Beoordelingen about BeGone

Promotie×
Mon premier jardin en permaculture | 足の靴下 | Reverie 9.2