Beach Head 2017

Beach Head 2017 voor Windows

Verdedig een strand van vijandelijke soldaten in Beach Head 2017

Beach Head 2017 is een first person shooter met een scala aan wapens. Richt op hordes vijandelijke soldaten in een reeks missies.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Biedt een goede hoeveelheid wapens en vijandige types.
  • Beschikt over meerdere speelmodi.

TEGEN

  • De graphics zijn nogal grof.
  • De missies hebben de neiging om afwisseling te missen.

Beach Head 2017 is een first person shooter met een scala aan wapens. Richt op hordes vijandelijke soldaten in een reeks missies.

Hebt u wat nodig is om een ​​eenmansleger te worden?

In Beach Head 2017 neem je de controle over een eenzame soldaat die alle beschikbare wapens moet gebruiken om gewapende soldaten, tanks en zelfs vliegtuigen te bevechten. Om deze taak te volbrengen, moet je alles benutten, van machinegeweren tot luchtaanvallen. Het spel maakt gebruik van een grote hoeveelheid militaire hardware die uit het echte leven is getrokken: voorbeelden zijn B58-bommenwerpers, Cobra-aanvalshelikopters en meer. De game wordt in realtime uitgevoerd, waarbij elke dag een nieuwe missie wordt aangeboden en de omstandigheden variëren van laaiend zonlicht tot inktzwarte nachten.

Meerdere speelstanden voor toegevoegde restwaarde

Beach Head 2017 heeft meerdere speelmodi. Naast het standaard missiegebaseerde spel, kun je een overlevingsspel spelen waarbij het doel is om zo lang mogelijk te overleven tegen een eindeloze horde tegenstanders. Deze functie zorgt ervoor dat de spelers van het spel terug kunnen komen voor meer actie en hogere scores.

Meeste downloads Games voor windows

Beach Head 2017

Download

Beach Head 2017 varies-with-device

Beoordelingen about Beach Head 2017

Promotie×
第38集 | Situation comedy | 45,645,510