Basecamp

Basecamp

Projectbeheerder voor het hele team

VOOR

  • Overzichtelijke manager
  • Template voor projecten
  • Dagelijkse samenvatting per e-mail

TEGEN

  • Vooralsnog geen

Uitmuntend
8

Basecamp is een online project management applicatie voor bedrijven, ondernemers, ontwikkelaars en consorten. De service biedt een overzichtelijke omgeving waar collega's en cliënten onder andere plannen opstellen, takenlijsten maken en berichten plaatsen.

Bij Basecamp geloven ze heilig dat - wat betreft projecten - communicatie belangrijker is dan grafieken en statistieken. Nadat je een account aanmaakt, heb je dan ook de beschikking over een interactieve manager. Zowel jij als de andere medewerkers voegen eenvoudig deadlines, to-do lists (takenlijstjes) en documenten toe. Het Dashboard (de thuispagina) biedt hierbij een overzicht van alle recente veranderingen en toevoegingen aan het project.

Achter de schermen wijzig je als administrator gemakkelijk de kleuren en het logo van de Basecamp-omgeving. Voert je bedrijf geregeld een zelfde type opdracht uit, dan creëer je een template (sjabloon) voor dit soort project. Deze bevat dan bijvoorbeeld vaak terugkerende taken, deadlines en bijbehorende beschrijvingen. Let wel: met een gratis Basecamp-account beheer je maar één project. Voor een uitgebreider pakket dien je een betaalde acccount aan te maken.

Heb je genoeg van al dat heen-en-weer ge-e-mail en onduidelijke taakverdelingen bij projecten? Met Basecamp beschik je over een interactieve beheerder waarmee je team elk onderdeel van een opdracht professioneel aanpakt.

Meeste downloads Projectmanagement voor web-apps

Meer
Basecamp

Naar de site

Basecamp

Beoordelingen about Basecamp

Promotie×
Les Étoiles Restantes FRENCH WEBRIP 2018 | Zutto Suki Datta Kuse ni | 魂斗罗2代