Avro Keyboard

Avro Keyboard voor Windows

Het eerste ANSI- en Unicode-compatibele Bangla-toetsenbord

Avro Keyboard is het eerste gratis ANSI- en Unicode-compatibele Bangla taaltoetsenbord voor Windows, Ubuntu en andere Linux-toetsenborden.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ingebouwde Bangla spellingcontrole
  • Zwevend voorbeeldvenster

TEGEN

  • Woordsuggestie moet worden verbeterd
  • Sporadische hangende problemen

Avro Keyboard is het eerste gratis ANSI- en Unicode-compatibele Bangla taaltoetsenbord voor Windows, Ubuntu en andere Linux-toetsenborden.

Beste Bangla-toetsenbord

De bestaande versie ondersteunt fonetisch Engels voor typen van Bangla voor thuisgebruikers, typen op basis van Bangla-muizen voor professionals en nieuwkomers en een conventionele Bangla-toetsenbordindeling op basis van typen. Sommige toegevoegde toetsenbordindelingen zijn Munir Optima, Probhat, Bornona, Avro Easy en Jatiya. Avro-toetsenbord ondersteunt de meerderheid van de Engelse naar Bangla moderne fonetische typewerkwijzen. Het transliteratieschema is ontworpen voor zowel vriendelijke typesnelheid als onthouden. Er is een zwevend voorbeeldvenster waarmee u kunt zien hoe Engelse tekst wordt omgezet naar Bangla. De fonetische typemethode ondersteunt automatische correctiefunctie en een woordenboek dat bijna 150.000 Bangla-woorden bevat. Trouwens, de automatisch correcte functie kan door de gebruiker worden bewerkt.

Flexibele en intuïtieve interface

De interface van Avro Keyboard is flexibel en intuïtief genoeg voor Bangla-gebruikers die nog nooit een computer hebben gebruikt. Het is ook niet nodig om naar het configuratiescherm te gaan om de systeemtaal te bewerken. Avro-toetsenbord kan naast toetsenborden met andere talen bestaan. Met andere woorden, u kunt Engels (VK en VS), Hindi, Frans, Japans of een ander systeemtaaltoetsenbord gebruiken in combinatie met Avro. De meeste typen software van Bangla bieden een toetsenbordinterface die alleen is gebaseerd op het systeemvak. Avro daarentegen heeft twee volledig functionele en verschillende interfaces. En u kiest de modus van uw keuze. Er zijn bepaalde toetscombinaties die schakelen tussen beide naadloos maken.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor windows

Avro Keyboard

Download

Avro Keyboard 5.5.0

Beoordelingen about Avro Keyboard

Promotie×
Calendar Builder | Чёрная Пантера | Anatoma De Grey HDTV 720p AC3 5.1