Aviary Roc

Aviary Roc

Online muziekprogramma met veel productiemogelijkheden

VOOR

  • Gebruiksvriendelijk menu
  • Veel instrumenten
  • Downloaden in mp3 of wav

TEGEN

  • Alleen korte loops maken

Goed
7

Aviary Roc is een online muziekprogramma, met meer dan 50 instrumenten en goede exporteerfuncties. Aviary Roc maakt deel uit van het webdienstenpakket Aviary. De gratis webapplicaties stellen gebruikers in staat om digitale kunstwerkjes te creëren en ze daarna te versturen via 't web.

Het maken van muziek is mogelijk met een groot aantal softwarepakketten. Je doet het echter met hetzelfde gemak online, via een heldere Flash-gestuurde interface. Met Aviary Roc produceer je door middel van het plaatsen van blauwe bolletjes in een soort beat-balk. Je hebt keuze uit een flinke verzameling instrumenten, van vette drums tot sitar, piano of viool.

Instrumenten sleep je vanuit menu's rechts op het scherm naar de tijdsbalk. Op deze balk kies je hoeveel beats je wilt hebben per blok (kies voor het gewenste overzicht uit 2,3,4,6 of 8 beats per eenheid). Ook het tempo van je muziekstuk pas je eenvoudig aan; klik op het getal boven 'tempo' linksboven in het scherm en sleep met de muis het getal omhoog of omlaag.

Wil je snel een eigen ringtone ontwerpen of een lekker loopje in elkaar flansen dan biedt Aviary Roc uitkomst. Verwacht bij Aviary Roc geen orkestrale hoogstandjes: de software is vooral handig voor het maken van samples (korte deuntjes voor gebruik in professionele pakketten).

Meeste downloads Audio voor web-apps

Meer
Aviary Roc

Naar de site

Aviary Roc

Beoordelingen about Aviary Roc

Promotie×
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot | Ver Capitana Marvel Online Pelicula Completa (2019) min | Ending Soon