Aviary Falcon

Aviary Falcon

Creëer en publiceer vanuit browser met Paint-achtige bewerker

VOOR

  • Intuïtieve Photoshop-achtige omgeving
  • Importeert plaatjes van computer of web
  • Biedt Paint-achtige bewerkingsfuncties
  • Online hulp en tutorials
  • Creaties delen via sociale media

TEGEN

  • Ondersteunt niet alle beeldformaten
  • Geen preview van wijzigingen

Uitmuntend
8

De gratis webapplicatie Aviary Falcon is een grafisch programma à la Paint. Je opent de beeldbewerker in je browser; er is dus geen installatie vereist en je werkt rechtstreeks vanuit het internetvenster.

Aviary Falcon is 1 van de 8 foto- en audiobewerkers van de webdienst Aviary (lees hier onze recensie van de gehele suite). Met een simpele muisklik start je de applicatie in een nieuw venster. Aviary Falcon vraagt je hierna direct een bestand te laden. Afbeeldingen importeer je niet alleen van de computer maar ook van het internet, via een URL (weblink). Je kan er ook voor kiezen gewoon wat in het wilde weg te tekenen.

Eenmaal gereed staat het plaatje klaar in een mooie omgeving die lijkt op die van Photoshop, 's werelds bekendste fotobewerkingssoftware. Qua functionaliteit komt Aviary Falcon echter vooral overeen met Microsoft Paint, de fotobewerker van Windows. Via de gereedschapsbalk aan de linkerkant voeg je vormen of tekstvelden toe en verf je met alle kleuren van de regenboog. Met Aviary Falcons Lasso-functie knip je zelfs stukken van alle mogelijke vormen uit je geïmporteerde afbeeldingen.

Afgeronde kunstwerken exporteer je eenvoudig. Maak je een Aviary-account aan, dan vind je al je creaties terug via de beheerder op de website. Bovendien deel je ze eenvoudig met de Aviary-community of via Facebook en Twitter.

Vind je tijdens het surfen een plaatje dat je even snel wilt bewerken? Met Aviary Falcon's Paint-achtige bewerkingsgereedschap verf je vanuit je browser een kunstwerk bij elkaar dat je eenvoudig publiceert op het internet. Zoek je geavanceerdere bewerkingsfuncties, neem dan een kijkje bij Phoenix, Aviary's antwoord op Photoshop.

Meeste downloads Fotografie voor web-apps

Meer
Aviary Falcon

Naar de site

Aviary Falcon

Beoordelingen about Aviary Falcon

Promotie×
Freimaurer in 60 Minuten | Responder | [UWF] Utawarerumono - Itsuwari no Kamen - 21 HD.mp4