Animotica - Video Editor

Animotica - Video Editor voor Windows

Een eenvoudige video-editor die nog steeds veelzijdig en krachtig is

Animotica is een eenvoudige maar krachtige videobewerkingstool voor Windows 10. Je zou deze tool steevast gebruiken om je eigen videoclips, diavoorstellingen of films te maken voor Instagram of YouTube.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Slow motion replay-functionaliteit
  • Meerdere effecten en functionaliteiten

TEGEN

  • App is gratis als je het Animotica-watermerk niet erg vindt
  • Nog steeds niet krachtig genoeg om als "pro" te worden beschouwd

Animotica is een eenvoudige maar krachtige videobewerkingstool voor Windows 10. Je zou deze tool steevast gebruiken om je eigen videoclips, diavoorstellingen of films te maken voor Instagram of YouTube.

Uiterlijk kan misleidend zijn

Animotica ziet er op het eerste gezicht uit als een eenvoudige videobewerkingsservice met een of andere mooie verpakking. Maar als je eenmaal diep graaft, realiseer je je dat het een goede bewerkingstool is met een geweldige gebruikersinterface en meerdere functies voor video-bijsnijden, verbeteren en samenvoegen die kunnen worden toegepast op gehoste en lokale video's en foto's. Animotica is uw hulpmiddel voor complexe videobewerkings- en productievereisten, maar het is vooral gericht op thuisgebruikers die op de markt zijn. De tool heeft zeker een groot aantal functies die kunnen worden gebruikt om slimme en creatieve dingen gedaan te krijgen.

Meerdere functies

U kunt de tool gebruiken om een ​​videobestand in te korten, tekst of stickers toe te voegen, muziek toe te voegen, een video te versnellen of te vertragen, enz. Thumbnails kunnen worden gesleept-laten vallen om hun bestelling te resetten en meer inhoud toe te voegen. Video's kunnen worden gedupliceerd zodat één exemplaar op normale snelheid kan worden afgespeeld en de andere in slow motion. Transformatietools zijn handig om horizonten te kantelen als u de camera of telefoon niet perfect horizontaal houdt. De tools helpen ook met speciale effecten. Bovendien is er een horizontale, verticale en schaalverschuivingsinstelling. De 'effecten'-functionaliteit biedt meerdere filters, zoals die op Instagram, en zou kunnen worden toegepast op foto's en video's.

Meeste downloads Video voor windows

Animotica - Video Editor

Download

Animotica - Video Editor 1.0

Beoordelingen about Animotica - Video Editor

Promotie×
4X logo BMW 60mm Centre roue Embleme badge jante cache moyeux E46 E90 E60 E81 M | Season 0 Episode 11 A Day in the Life | Mothers Day Gifts