Amazon Cloud Drive

Amazon Cloud Drive

Gegevens parkeren op de servers van Amazon

VOOR

  • 5 GB gratis opslag
  • Ook grote bestanden uploaden

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Amazon Cloud Drive is een gratis online opslagplek voor diverse soorten data. Deze informatie is na het uploaden vanaf elke computer beschikbaar, waar je ook bent.

'Cloud-computing' is hot & happening. De informatie die je opslaat op 't web is via elke internetverbinding beschikbaar, waardoor je favoriete muziek of net gemaakte foto's snel ophaalt van internet. Heb je bijvoorbeeld per abuis een fotootje of 250 teveel geschoten tijdens je safari, dan biedt Amazon Cloud Drive uitkomst. Gooi gerust al je kiekjes in een internetcafé op de webschijf en je haalt ze thuis weer op. Ook digitale video of op afstand gemaakte documenten zet je eenvoudig via Amazon Cloud Drive online.

Heb je nog geen Amazon-account dan maak je deze eenvoudig aan (bijvoorbeeld op amazon.co.uk). Daarna log je in en verschijnt er een grote gele knop met de woorden 'Upload Files'. Op de Amazon Cloud Drive staan reeds de mappen 'Documents', 'Music', 'Pictures' en 'Videos' klaar, zodat je de data in een passende map kiepert. Uiteraard maak je met hetzelfde gemak een nieuwe map aan. Het afspelen van je muziek is ook mogelijk, maar je dient de bestanden dan wel eerst te downloaden.

Amazon Cloud Drive is een no-nonsense opslagplaats voor bestanden. Net als bij Windows Live SkyDrive zet je snel en overzichtelijk bestanden online, maar met een aantal verschillen. Windows Live SkyDrive biedt 25 GB aan opslagruimte maar een beperking van 50 MB per bestand. Amazon Cloud Drive heeft echter een ruimere uploadlimiet van 2 GB, wat betekent dat je dus ook video's met gemak parkeert op de virtuele schijf.

Meeste downloads Backup & Opslaan in de Cloud voor web-apps

Meer
Amazon Cloud Drive

Naar de site

Amazon Cloud Drive

Beoordelingen about Amazon Cloud Drive

Promotie×
Next Video | Mixologist™ Drink & Cocktail Recipes Cocktail Recipes LLC Food Drink | Gmail Notifier Pro 4.0.1