Amateur Surgeon

Amateur Surgeon 2

Operaties uitvoeren met huis-tuin-en-keuken-apparatuur

VOOR

  • Grappige graphics

TEGEN

  • Verveelt snel

Goed
7

In Amateur Surgeon -de naam zegt het al- voer je op zeer amateuristische wijze operaties uit. De held in dit verhaal, een 70-jarige bewoner van een bejaardentehuis, is in dienst van obscure figuren om nogal aparte operaties uit te voeren. Deze webgame laat zien dat je met basis-apparatuur een heel eind komt maar denk eraan: don't try this at home!

Alan Probe is zo seniel als wat, maar toch heeft de oude man een paar leuke trucjes in huis. Deze pas je toe op medebejaarden en later op uiteenlopende probleemgevallen. Zo moet je in Amateur Surgeon iemand opereren die geld heeft ingeslikt, waarbij je tevens in het lichaam een paspoort aantreft!

De werkwijze in Amateur Surgeon: maak een incisie met je pizzasnijder, haal de ongewenste objecten uit de wond en lap de boel een beetje op. Daarvoor staat een aansteker tot je beschikking (om kleine wonden dicht te branden), een bolletje garen (om wonden dicht te naaien) en een zalfje om de troepjes op te poetsen. Soms heb je een Ultrasound machine nodig om te peilen waar de objecten zich bevinden. Voorwerpen haal je met een (oude) tang uit je patiënt maar pas op: de hartslag mag niet teveel zakken!

Amateur Surgeon heeft niet zoveel om het lijf: de meeste spelniveaus behelzen niet meer dan opensnijden, dichtnaaien en oppoetsen. Toch is er een leuke strip-achtige verhaallijn aanwezig, waardoor geregeld een glimlach op je gezicht verschijnt. Amateur Surgeon is hierdoor een leuk tussendoortje, dat je liever niet combineert met je middageten.

Meeste downloads Actiespellen voor web-apps

Meer
Amateur Surgeon

Naar de site

Amateur Surgeon 2

Beoordelingen about Amateur Surgeon

Promotie×
New User Guide | Jet Pilot Lighters WindProof Refillable 5PK | Watch Episode