Adobe Acrobat.com

Adobe Acrobat.com

Online vergaderruimte met goede conferentie-mogelijkheden

VOOR

  • Potente digitale vergaderruimte
  • Royale opslagruimte van 5 GB
  • Documenten omzetten naar PDF

TEGEN

  • Veel opties verstopt

Goed
7

Adobe Acrobat is een redelijk onbekende website voor het opslaan van documenten. De gratis webdienst heeft grofweg twee functies: het bewaren van documenten en het organiseren van (web)vergaderingen.

Om Adobe Acrobat.com te gebruiken dien je een account aan te maken. Dat werkt eenvoudig en levert je 5 GB opslagruimte op. Deze ruimte gebruik je om documenten te parkeren of om digitale werkruimtes aan te maken. Ook zet je via Adobe Acrobat.com gemakkelijk documenten (bijvoorbeeld in *.doc-formaat) om naar Adobe's PDF-formaat.

Eenmaal ingelogd heb je bij documenten de opties uploaden (een bestand van harde schijf op 't net zetten) en omzetten naar PDF. Met een gratis account zet je 5 bestanden om. De optie Meetings is interessant als je je scherm wilt delen met anderen; deze participanten nodig je uit via mail. Wederom zijn met een gratis account de mogelijkheden beperkt; zo vergader je met maximaal 3 personen. Wel zijn de vergader-opties uitgebreid en start je op Adobe Acrobat.com eenvoudig een (webcam)chat.

Adobe Acrobat.com is een prima opslagplaats voor documenten maar tevens een potente digitale vergaderplaats. De opties voor het delen van het scherm werken goed en ook het delen van notities blijkt functioneel vergadergereedschap. Adobe Acrobat.com is zeker het proberen waard en helpt je uit de brand wanneer je snel een meeting wilt plannen en even niet op locatie kan zijn.

Meeste downloads Kantoorsoftwarepakket voor web-apps

Meer
Adobe Acrobat.com

Naar de site

Adobe Acrobat.com

Beoordelingen about Adobe Acrobat.com

Promotie×
La Verdad HDTV | India Ke Mast Kalandar | Accounts